24. maj 2008

Trening v hrib


Jutri planiram trening na Veliko planino. Predvsem, da vidim, kje sem s kondicijo in dokončno pozabim na tek na Grintovec (ali pač ne). Poročilo sledi.

22. maj 2008

Vse najboljše


Vse naj naj, še malo pa bo 4ka :)

21. maj 2008

Ponovno....stava

No, pa smo dočakali. Lani sta Matej in Aleš stavila na Aleševih pod 80 kg. pred 10 dnevi se je Aleš spomnil, da se zadeva približuje s svetlobno hitrostjo in uvedel strog režim asketskega prehranjevanja (torej je zmanjšal na normalne količine) in dvignil kilometrino tedenskega teka.

Včeraj smo se malo pred peto popoldan zbrali v štartnih boksih na Brdu Tini, Tomaž, Aleš, Bor, Matej in moja malenkost. Po začetnem ogrevanju s klimo na 25 stopinj in študiji prispevka dežja k končni teži na tehtnici (računica koliko dežja gre skozi usta se nekako ni izšla) smo štartali s ciljem, da do prvega klanca gonimo 5min/km, potem pa prosto po zmožnostih. Aleš je seveda računal na dva kroga (če bi bilo potrebno zbiti še kakšen gram, dva), vendar je zadostovalo. Spravil jih je na neverjetnih 79.0 kg in si pošteno prislužil kompletek.
Po dolgem času spet pravo Brdo in tek okoli njega s pravo analizo, kjer so se nam pridružili še avanturist Matevž, Lojze in Alenka. Moj tek pa, očitno so še vedno nekje neke stare zaloge, saj tako hitro nisem tekel že kakšno leto (pravzaprav točno od lanskega duatlona Brdo).

19. maj 2008

Oblika....

se trenutno še spreminja, igračkam se s postavitvijo in barvami, ampak kar ni idealne :)