29. maj 2008

Jutranje bujenje #2

O jutranjem bujenju, iskanju budilke in željah bo daljšem spanju sem pisal tukaj, tole pa je še naslednji korak, Biometrična posteljnina.

28. maj 2008

Še zadnji izpit....

Opravljeno, še diploma enkrat junija (upam) :)

26. maj 2008

Bovec

Kljub kar konkretnemu muskelfibru (takega nisem imel že vsaj dve leti) s teka na Veliko planino sem se pustil prepričat in prijavit na Bovec treking. Poročilo sledi v soboto.

Še zadnji izpit

Res je, še dva dneva in bom poskušal pred diplomo zaključit s formalnimi obveznostmi. Geološko kartiranje ostalo še od tretjega letnika (formalno ga lahko delamo šele v 4.), trenutno študiram kamnine (po domače kamne), med drugim eklogit iz Pohorja, ki vsebuje lepe kristale granata

25. maj 2008

Velika planina postala "mala" planina

Seveda, moj "ambiciozni" načrt (kot ga je poimenovala Nataša) ni uspel. Iz Godiča čez Sv. Primoža sem se spravil celo do Pasjih pečin in nazaj do doma. Vse skupaj je zneso lepih 17 km teka, 2:13 po času in skoraj 1 višinskih km. Sem kar pokopal svoj obisk na tekmi Tek na Grintovec in odšel raje na pivo. Jebiga. Takle mamo. Glede na to ta imam najlepšega, najbolj pridnega in najpametnejšega otroka in idealno bodočo ženo, mi drugega kot to niti ne preostane :)