1. jun. 2008

Nova igračka - Forerunner 405

Po 2 letih uporabe Polarja s625x sem zamenjal dobavitelja :)
Garmin je namreč začel prodajati "naslednika" oziroma sopotnika verziji 305. Gre za GPS sprejemnik z množilo funkcij. Poleg osnovne meritve utripa, kalorij, razdalje, višine in tempa je tukaj še tek po prej označeni progi, tekmovanje z virtualnim partnerjem ter primerjava s prejšnimi teki po isti trasi.
Prehod iz znanega vmesnika na Polarju na Garminov je kar težaven, saj je koncept popolnoma drugačen. Svoje je dodal še zastopnik v Sloveniji, ki je poleg navodil prevedel tudi polja v napravi, tako da sem kar hitro presedlal nazaj na angleško verzijo. Prvi vtisi pozitivni, zaenrkat nimam pojma o upravljanju, razen tega, kako štartati in ustaviti uro.
Tole pa je vsebina škatlice. Poskrbeli so celo za polnjenje v ameriškem omrežju in direktno polnjenje prek USB. Pohvalno (pa čeprav je to verjetno varčevalni ukrep, da na proizvodnji liniji ni potrebe po ločevanju paketov).

1 pripomb:

Pegaz

Bravo, in dobrodošel v Garmin familiji!
mini USB je itak zakon. S 305-ko sem čisto zadovoljen, tako da verjamem, da so šli s 405 še naprej. Za Nto pa lahko kupita 206 CC (kabrio). :)